Engelli Asansörü Periyodik Bakımında Kampanya

Engelli asansörü de bir asansör çeşidi olduğu için belli zamanlarda bakımlarının yapılması zorunludur. Periyodik bakımları asansör modeline göre ayda bir kez de olabilir, 3 ayda bir de, 6 ayda bir de veya yılda bir kez yapılabilir. Bu periyotlar ilgili yönetmeliklerde yazmaktadır.

Bakım periyotları, ilgili yönetmelikler ve üretici firmalar tarafından belirtilmektedir. Yönetmeliklerde yapılması gereken asgari bakım süreleri yazar, bundan fazla bakım tabii ki yapılabilir.

Kullanım sıklığına bağlı olarak engelli asansörleri bakımları en az 6 ayda bir yapılması gerekmektedir. Bu süre tabii ki kullanım sıklığına veya müşterinin talebi doğrultusunda daha da kısaltılabilir.

Asansörlerin bakıma en fazla ihtiyaç duydukları zamanlar genelde kış mevsimi başlangıcı ile yaz mevsimi başlangıcıdır.

Asansör bakım firmaları, bakımların yapılmasını özendirmek ve asansörlerin bakımsız kalmasını engellemek için bazı zamanlarda genellikle de mevsimlerin başlarında kampanyalar yaparlar. Böylece kullanıcılar her zamankinden daha uygun fiyatlar ile bakım yaptırabilirler.

Engelli asansörü periyodik bakımında kampanya ile ilgili herhangi bir bilgiye rastlarsanız mutlaka fiyatlarını ve detaylarını öğreniniz.

Şirketimiz de satmış olduğu asansörler için zaman zaman kampanya yapmaktadır.

Engelli asansörü bakımı fiyatları için lütfen bizi arayınız.

0212 608 00 70 - 0549 608 00 70

LiftArt Engelli Asansörleri

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yaşlılar için Merdiven Asansörü Kullanımı

Engelli asansörü ölçüleri

Engelli asansörü ölçüleri