Engelli Asansörü Seçenekleri

Engelli asansörü seçenekleri denince akla ilk LiftArt firmasının temsilcisi olduğu ve sunduğu Handicare, Extrema ve Terry markaları gelir.





Handicare firması Hollanda'da yerleşik, merdiven asansörleri, engelli asansörleri üreten ve dünyadaki en geniş merdiven asansörü çeşidine sahip olan bir firmadır. Öyle ki çeşitleri arasında petler için tasarlanmış ürünler bile bulunmaktadır. Hollanda'da, İngiltere'de bulunan iki büyük fabrikası ile kaliteye ve güvenliğe verdikleri önemden dolayı dünyada bir PRESTİJ markası olmuşlardır.





Extrema ise İtalya'da bulunan ve engelli asansörleri üreten, İtalya'nın en bilinen ailelerinden birisinin sahibi olduğu üreticilerinden birisidir. Engelli asansörleri çeşitleri arasında, platformlu merdiven asansörleri, açık tip engelli platformları, kapalı tip engelli platform asansörü, kabinli engelli asansörü, panoramik asansör modelleri bulunmaktadır. Üretimlerinin tamamını İtalya'da yapmakta olan firma kaliteli ve uygun fiyatları ile Türkiye pazarında rekabet edebilmektedir.





Terry Lift ise İngiltere'de yerleşik engelli asansörleri üreten bir firmadır. Dünyanın en ufak asansörlerinin yapıldığı bu fabrikada çok ufak alanlar için farklı tiplerde engelli asansörleri bulabilirsiniz.





LiftArt engelli asansörleri konusunda Türkiye'de iyi bilinen, servis konusunda çok başarılı bir firmadır. Satışa sunduğu markalar için sonsuz hizmet sunmaktadır. Özellikle Handicare merdiven asansörleri için çok büyük bir yedek parça stoku bulunmaktadır ve müşterilerini yedek parça temini konusunda asla bekletmezler.





Engelli asansörü seçenekleri denince sizin aklınıza ne geliyor, hangi marka engelli asansörlerini biliyorsunuz? Kaliteli ve uygun fiyatlı engelli asansörü seçeneklerini LiftArt firmasında bulacağınız biliyor musunuz?





Engelli asansörü seçenekleri konusunda yorumlarınızı bekliyoruz.





Saygılarımızla.
LiftArt Kaliteli Yaşam Sistemleri





Engelli Asansörleri Modellerimiz:
[tp_carousel id="45" items="7" post_type="tp-carousel-items" custom_category ="engelli-asansorleri" navigation="true" pagination="true"]

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yaşlılar için Merdiven Asansörü Kullanımı

Engelli asansörü ölçüleri

Engelli asansörü ölçüleri