Yaşlı Asansörü

Konu açıklaması: yaşlı asansörü


Potansiyel merdiven asansörü alıcıları bazen bu asansörlerin engelli veya engelli kişiler için olduğunun düşünülmesinden endişe duymaktadır. Haklı olarak böyle etiketlenmek yani kendilerine engelli denmesini istemiyorlar. Çünkü kendileri genel bilinen anlamı ile engelli değil, sadece merdivenleri aşmak için fiziksel güçleri yeterli değil ki bunun sebebi büyük ihtimalle yaşlılıkları.


Şu bir gerçek ki; merdiven asansörleri için tam olarak yaşlı asansörü diyebiliriz.


Handicare Freecurve modeli her tipte merdivenlerin, dönen, köşeli, helezon, spiral veya yuvarlak olsun bütün merdiven tiplerine uygundur ve sizleri her tip merdivenden güvenle taşır. Turn&Go özelliğimiz ile ise en dar merdivenlere bile kolayca adapte olur.


Gerçek şu ki, modern kaliteli bir merdiven asansörü, çoğu durumda kullanıcıların yaşamını daha iyi değiştiren modern, çekici, göze batmayan ve yardımcı bir cihazdır. Çoğunlukla yaralanmalara, hastalıklara ve yaşlılığın normal sürecine rağmen, özgürlüğün tadını çıkarma keyfini geri verir. Yaşlılar için asansörler


Bir akülü yaşlı asansörü ya da merdiven asansörü, yeni, kullanılmış veya kiralama yoluyla, uygun maliyeti ile evinize hızlı bir şekilde monte edilebilir ve evinizin keyfini çıkarmanıza imkân verir.


Merdiven tırmanma ihtiyaçlarınız için güvenli, güvenilir, kişiye özel ve çekici bir Handicare-LiftArt’ın size sunduğu çözümler ile bağımsızlığınızı yeniden kazanın.


Youtube’daki kanalımızda yaptığımız asansörlerin ve çozümlerin mümkün olduğunu gösteren videolarımızın keyfini çıkarmanızı umuyoruz. Youtube Kanalımız



LiftArt Yaşlı Asansörleri




Kaynak: https://liftart.com.tr/yasli-asansoru/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yaşlılar için Merdiven Asansörü Kullanımı

Engelli asansörü ölçüleri

Engelli asansörü ölçüleri